Translate

Senarai Blog Saya

Sabtu, 16 Januari 2010

DISEBALIK PENDEDAHAN G.A.P.. ADA YANG BERKIRA2 NAK PINDAH LUAR NEGARA..

 

 

APA PUN TAHNIAH PADA JENARAL KAMI GERAKAN-ANTI-PKR YANG BERANI MEMBONGKAR SIAPA SEBENARNYA KALIMULLAH HASSAN DAN SIAPA KRONI2 DIA SERTA SIAPA YANG BERTANGGUNGJAWAB MEMBAWA KALIMULLAH DAN KRONI2NYA MASUK KEDALAM NEGARA INI..

KALIMULLAH MUSUH NEGARA!!

MAJLIS KESELAMATAN NEGARA SERTA PIHAK YANG RASA DIA BERWAJIB MENGAMBIL KES INI HARUS MENGAMBIL TINDAKAN SEBERAPA SEGERA..


SEMUA DOKUMEN LENGKAP DAN FAIL2 BERADA DI TANGAN G.A.P..

SERANGAN AKAN DITERUSKAN KE SASARAN DAN KAMI MENDAPAT MAKLUMAT YANG SASARAN SEKRANG SUDAH BERKIRA2 HENDAK KELUAR NEGARA MUNGKIN BERSAMA-SAMA SEORANG RAJA KAKI PUTAR..RAJA PETRA..


AIR ASIA X,TUNE HOTELS(MALAYSIA INDONESIA) DAN EKOWOOD


MERUPAKAN SALAH SATU COMPANY TERBESAR MILIK KALIMULLAH SELEPAS ECM LIBRA..DIDALAM AERO VENTURES PULA ADA SEORANG WARGA NEGARA ASING YANG PERNAH BERSEKOLAH DI HIGH SCHOOL SINGPORE BERNAMA ROBERT MALTIN..


SIAPA ROBERT MALTIN?? AKU PUN TAK TAU..


COMPANY2 NI DAH BANYAK SANGAT KAUT DUIT RAKYAT MALAYSIA.. DAN SEPERTIMANA KATA GAP..RAHSIA RAKYAT MALAYSIA DITANGAN KALIMULLAH
SIAPA ANTARA PEMEGANG SAHAM TERBESAR ECM LIBRA?
SIAPA ANTARA PEMEGANG SAHAM TERBESAR SCOMI?

SEORANG JUTAWAN MUDA SEGERA..

SEMUA PASAL DIA SEMUA NYA SEGERA..

MCM INDOMIE.. CUBA TRY TEST TENGOK..


PERSOALAN DISINI.. KENAPA KALIMULLAH INI BERIYA-IYA MENJAGA ORANG YANG MEMANG INGIN MEROSAKAN IMEJ NEGARA DAN PEMIMPIN2 NEGARA KITA..

APAKAH ADA DENDAM DIKALANGAN KEPIMPINAN UMNO SENDIRI SEHINGGAKAN TERPAKSA MENGUNAKAN AGEN2 SINGAPORE SERTA RAJA PETRA SEBAGAI SENJATA??
RENUNG2KANLAH

Ulasan Musafirlalu............ 

Hang fikir sendirilah puak-puak umNO bila kuasa dah tiada, maka timbullah segala kebobrokan pemimpin mereka. Habis benda-benda dalam kain diselongkarnya. Kalau hang tak percaya, hang tengoklah bila One Malaysia dah tumbang. Sekarang ni bukan main lagi sanjungan yang mereka berikan.

Bila One Malaysia ambil alih kekuasaan dari Pak Lah, sikit......sikit pencacai Pak Lah diturunkan dan pencacai-pencacai One Malaysia dinaikkan. Dengan arahan Laki One Malaysia, budak-budak tingkat 4 di teranjang keluar dengan berperingkat-peringkat.

Semua RAKYAT DIDAHULUKAN tahu betapa berkuasanya Laki One Malaysia keatas One Malaysia dan pemimpin BN. Tak tahulah bagaimana nasib yang akan terjadi kepada RAKYAT DIDAHULUKAN, jika One Malaysia dipanjangkan mandat. Mungkin akan jadi macam kat Filipina zaman Marcos atau Indonesia zaman Suharto......... minta dijauhi daripada terjadi oleh ALLAH s.w.t.

Dan kita lihatlah bila One Malaysia dah tak ada kuasa, habis skandal-skandal One Malaysia dan Lakinya akan dibongkar dan dikutuk macam apa yang berlaku kepada Pak Lah. Itulah sikap pencacai-pencacai umNO yang hanya berani bersuara bila pemimpinnya dah tak ada kuasa. Bila berkuasa, pijak semut pun tak mati.

Itulah sikap pengecut yang ada pada pencacai-pencacai umNO.............. kipas.......... kipas......... kipas............ jangan tak kipas............ nanti hilang rezeki. Pasal bagi pencacai-pencacai umNO, hanya umNO yang beri rezeki pada mereka............ bukan ALLAH s.w.t.

Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular