Translate

Senarai Blog Saya

Selasa, 10 November 2009

Doa Untuk TGNA.....

Marilah kita panjatkan doa kita agar kesihatan pemimpin kita sihat............ kalau boleh pakat-pakatlah buat solat hajat buat TGNA. Bab  tiba-tiba keluar darah ikut mulut bukan satu perkara yang boleh buat main-main.

Walau pun menurut doktor tiada apa-apa yang nak dirisaukan............... ni yang buat aku bertambah risau. usahlah kacau lagi TGNA dengan isu-isu............ Bagilah TGNA rehat.............. tolong fahamlah wahai jemaahku.

Pada perjumpaan sabtu lalu............... aku tengok bertapa letihnya TGNA semasa diatas pentas........... aku tak tahulah dengan jemaah aku ni. lepas satu-satu isu yang ditimbulkan.............. yang terbaru isu Bai'ah yang ditimbulkan oleh seorang MP kita........ tapi Alhamdulillah telah dijawab oleh sahabat Albanjari.......... tapi aku nak tambah gak sikit.

Yang tu aku akan jawab nanti pasal aku pun kurang sihat juga. Semalam jumpa Dr. Pakar......... berat berat badan nait 4 kg dalam masa 3 minggu.............. Alhusseyn............ mana teluq-teluq yang aku order tu........ nak buat ubat ni.

Apa pun kesihatan TGNA yang aku sangat-sangat bimbangkan............... Oleh itu marilah kita bersama-sama rapatkan saf............... buat solat hajat dan pakat-pakat doakan kesihatan TGNA.............. bak aku ni tak payah risau la................ ada ke......... tak ade ke.......... orang tak perasan pun............ TGNA yang didahulukan.
Catat Ulasan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Catatan Popular